Over het algemeen worden bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Alle aangekondigde levertijden worden in werkdagen berekend. De aangegeven tijden zijn gemiddelde tijden en kunnen bij drukte iets variëren. Voor levering nemen wij telefonisch of via WhatsApp contact met je op.

We hebben besloten het beheer van onze online betalingen toe te vertrouwen aan Mollie. Dankzij hun 100% beveiligde betaaldiensten kan jij zonder zorgen online winkelen bij Nikki & Jeff’s. 

Ja! Wij willen online winkelen voor jou zo makkelijk mogelijk maken, daarom hebben wij besloten om de mogelijkheid aan te bieden om aan de deur te betalen met behulp van een Tikki of contant geld. 

Wat ontzettend jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Als de artikelen voldoen aan een aantal voorwaarden kun je deze altijd naar ons retourneren. Uiteraard betalen wij jou dan het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Wij willen graag van je weten waarom het artikel retour wordt gestuurd, zodat wij onze kwaliteit altijd kunnen verbeteren. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Het retourformulier kun je hier downloaden en afdrukken. Door je bestelling retour te sturen ga je akkoord met onderstaand retourbeleid.

Retourneren

Retourneren is vrij eenvoudig. Vul het retourformulier in en stop deze in het pakket en stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres:

Nikki & Jeff’s
Klaasstraat 16
5911JP Venlo   

Graag via de chat of info@woocommerce-886358-3072876.cloudwaysapps.com je retour aankondigen alvorens de verzending. 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Ook wanneer tijdens het bestel proces is gekozen voor achteraf betalen…
Lees meer

Wanneer je jouw bestelling aan ons retourneert, hebben wij helaas niet de mogelijkheid om meteen een ander artikel of andere maat toe te sturen. Wij storten het bedrag aan je terug, zodat je gemakkelijk een nieuwe bestelling bij ons kunt plaatsen.

Het terug storten van een betaling verloopt via Mollie en kan tot 7 werkdagen duren. 

Op het moment bezorgen wij uitsluitend in Venlo, met enkele uitzonderingen daargelaten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk de retouren weer beschikbaar kunnen maken in de winkel of webshop. Woon jij in een gebied buiten Venlo? Neem dan even contact met ons op. 

  • No products in the cart.
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.